Over Gurdilo

Gurdilo

GURDILO VZW is een groep enthousiaste, ervaren organisatoren die sinds het jaar 2000 het jaarlijkse beachvolleybaltornooi organiseren. Dit evenement is een van de grootste in zijn soort en vindt plaats op zaterdag 27 juli, met een after work op vrijdag 26 juli van 16u tot 22u.

Locatie:
Het tornooi en de Beachparty van de Chiro vinden plaats op het voormalige voetbalveld in Westrode, gelegen in de Jan Hammeneckerstraat in Westrode. Sinds 2009 hebben we daar een vaste, fantastische locatie dankzij de steun van het gemeentebestuur Meise-Wolvertem en de Sportdienst.

Programma:

  • Vrijdag 26 juli: After work event van 16u tot 22u.
  • Zaterdag 27 juli: Start competitieploegen om 12u en recreanten om 13u.

Activiteiten en Sfeer:
Het tornooi biedt niet alleen spannende wedstrijden maar ook een levendige sfeer met muziek, BBQ, en een verzorgde bar bij het zonnige terras. Voor alle aanwezigen, inclusief de kleinsten, zijn er diverse activiteiten.

Sportieve Instelling:
Ons evenement draait om sportiviteit en plezier. We hechten waarde aan een gemoedelijke sfeer waarbij kleine onvolkomenheden over het hoofd worden gezien, wat essentieel is voor de succesformule die ons evenement jaarlijks tot een succes maakt.

Toernooiopzet:

  • Alle teams spelen minstens 5 wedstrijden.
  • De finales vinden plaats onder kunstlicht, wat zorgt voor een spectaculaire afsluiting van de dag.
  • Aparte groepen voor competitieve en recreatieve spelers om iedereen een passende ervaring te bieden.
  • Erkenning en beloningen voor vrouwenteams.

Uitnodiging:
We nodigen iedereen uit om deel te nemen of te komen kijken naar dit magische evenement, dat elk jaar opnieuw een volleybalfeest blijkt te zijn.

Uw toegewijde GURDILO-teamlid.